Siirry Nuori Suomi -organisaation sivuille

Käyttöehdot

 

Yleistä

Suunnittelen liikuntaa - ja Suunnittelen treenejä -palvelu on Nuori Suomi ry:n ylläpitämä palvelu, joka on tarkoitettu kaikille lapsia liikuttaville.

Palvelun käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Päivähoidon työntekijöille, koulun työntekijöille, opiskelijoille ja liikuntakerhojen ohjaajille suosittelemme rekisteröitymistä Suunnittelen liikuntaa -sivulla. Jalkapallon, salibandyn ja voimistelun ohjaajille suosittelemme rekisteröitymistä oman lajin Suunnittelen treenejä -sivulla. Eri lajeihin siirtyminen tapahtuu vasemmassa alareunassa olevan alasvetovalikosta valitsemalla. Kaikki palvelussa olevat liikuntatehtävät ja harjoitteet löytyvät riippumatta siitä, millä sivulla olet. Vain sivunäkymässä on pieniä eroja.


Rekisteröityessäsi Suunnittelen liikuntaa -palveluun tietosi tallentuvat Nuori Suomi ry:n rekisteriin ja sinulle voidaan lähettää lasten liikuntaan liittyvää tietoa. Jos olet seuraohjaaja tai -valmentaja ja olet merkinnyt ohjaamasi lajit, kyseinen lajiliitto voi lähettää sinulle lajin Suunnittelen treenejä -palveluun liittyvää tietoa. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille muuta tarkoitusta varten.

Rekisteröityessäsi Suunnittelen treenejä -palveluun tietosi tallentuvat ko. lajin ja Nuori Suomi ry:n rekisteriin. Kyseinen lajiliitto voi lähettää sinulle lajin Suunnittelen treenejä -palveluun liittyvää tietoa ja Nuori Suomi ry voi lähettää sinulle lasten liikuntaan liittyvää tietoa. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille.Palvelun käyttö ja tekijänoikeudet

Käyttäjällä on lupa käyttää palvelua ja tulostaa palvelun aineistoa omaan käyttöön. Aineistoa ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.   

 

Palvelun käyttäjän on noudatettava tekijänoikeuslakia (404/1961) siihen myöhemmin säädettyine muutoksineen.

 

Palveluun saa tehdä linkin osoitteeseen www.suunnittelenliikuntaa.fi tai www.suunnittelentreeneja.fi

 

 

Käyttäjän vastuu

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua käyttöehtojen, lainsäädännön, viranomaismääräysten ja hyvän tavan mukaisesti.  

 

 

Palveluntuottajan vastuu

Palveluntuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista eikä palvelun sisältämien tietojen oikeellisuudesta ja tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

 

Palveluntuottaja ei vastaa palvelun mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyksien tai internet-verkon mahdollisista toimintakatkoista.

 

 

Palvelun toimintojen muuttaminen tai palvelun lopettaminen

Palveluntuottajalla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä, toimintaa ja näitä käyttöehtoja, mikäli muutokset ovat tarpeen palvelun kehittämiseksi tai muusta hyväksyttävästä syystä. Palveluntuottajalla on myös oikeus lopettaa palvelun tarjoaminen koska tahansa.

 

 

 


 
  sponsorit
liikuntaleikki liikuntavinkki